Dopoki trawa rosnie, dopoki rzeki plyna : dzieje plemienia Czejnow, 1835-1880 - Szczepanski, Jan, 1913-2004.; Rozwadowski, Stanislaw (Warszawa : Czytelnik, 1990)
An history of the Cheyenne Nation, 1835-1880.
Keywords: Cheyenne Indians -- Wars