Dwa dni z aniolem - Nowakowski, Marek (Paryz : Instytut Literacki, 1984)
Some short stories by a contemporary Polish author.
Jeden dzien w Europie.--Dwa dni z Aniolem.--Swiadek.--Widzenie.--Piwnica.
Keywords: Short stories, Polish