Dziennik pisany noca, 1984-1988 - Herling-Grudzinski, Gustaw, 1919- ([Warszawa] : Plejada, 1990)
Diaries of the Polish author covering 1984-1988..
Continues: Dziennik pisany noca, 1980-1983.
Pierwsze wydanie: Instytut Literacki, Paryz 1989.
Keywords: Herling-Grudzinski, Gustaw, -- 1919- -- Diaries; Authors, Polish -- 20th century -- Diaries