Glowa Kasandry - Baraniecki, Marek, 1954- ([S.l.] : Story, wspolpraca Agencja "Reporter", 1990)
Three science fiction tales by a contemporary Polish author.
Teatr w dolinie ciszy -- Karlgoro, godzina 18.00 -- Wynajety czlowiek.
Keywords: Science fiction, Polish